Curtea de justiție a cerului

Este posibil să mergi la Curtea de Justiție a cerului și în alte locuri din ceruri și să provoci rezultate extraordinare pe pământ?

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Reducere

Descriere

Este posibil să mergi la Curtea de Justiție a cerului și în alte locuri din ceruri și să provoci rezultate extraordinare pe pământ?

Poate fi AND-ul tău transformat de ADN-ul Celui Atotputernic astfel încât întreaga ta ființă să fie re-creată?

Prin Scriptură și prin experiențele personale, David Herzog te va duce într-o călătorie care te va marca pentru eternitate!

  • Cum să mergi în cer în timp ce ești încă pe pământ, așa cum a făcut Pavel.
  • Prezentarea și câștigarea cazului la Curtea de Justiție a cerului.
  • Descoperă diferitele tipuri de ființe angelice și cum poți să le activezi.
  • Activarea AND-ului tău, a destinului aflat în stare latentă și a chemării.
  • Înțelegerea cuantumului nivelelor de slavă ale cerului.
  • Cum sunetul crează materia.
  • Cum să crești frecvența vibrației.
  • Sincronizarea planurilor tale cu calendarul cerului

DAVID HERZOG vorbește în conferinţele evanghelistice de miracole și în treziri peste tot în lume de peste 21 de ani. El operează ca și evanghelist apostolic, atingând mulțimi prin campaniile evanghelistice și conferințe, echipând, de asemenea, credincioșii și participând la întâlniri de trezire și miracole în peste 50 de națiuni. El este co-fondatorul DHM. De asemenea, poate fi văzut la numeroase interviuri televizate și la programul său săptămânal. David este un autor prolific a numeroase cărți care se referă la o viață trăită în sănătate din slava lui Dumnezeu.

 

Nr. pagini: 96


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.