De ce este atat de greu pentru evrei să creadă în Isus?

Numărul de evrei care cred în Isus ca și Mesia al lor (cunoscuți ca și evrei mesianici) este în creștere, dar rămâne încă mic. Majoritatea covârșitoare a evreilor din întreaga lume nu Îl vede pe Isus ca și așteptatul Mesia.
Aceasta ridică întrebări în rândul creștinilor și câteodată și lipsă de sensibilitate și o înțelegere greșită. Aceasta ridică întrebarea de ce este atât de greu pentru ei să Îl accepte pe Isus? Și de ce este Isus un subiect atât de sensibil în discuțiile cu evreii? De ce discuția despre Isus provoacă adesea iritare în rândurile evreilor? Există mai multe răspunsuri posibile la toate aceste întrebări. Această broșură este o încercare modestă de a da câteva răspunsuri.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Reducere

Descriere

Numărul de evrei care cred în Isus ca și Mesia (cunoscuți și ca evrei mesianici) este în creștere, dar rămâne mic. Majoritatea covârșitoare de evrei din întreaga lume nu Îl vede pe Isus ca fiind așteptatul Mesia. În rândul creștinilor, aceasta ridică întrebări, și uneori, și lipsă de sensibilitate și neînțelegeri. Uneori oamenii spun: „Evreii ar trebui să înceapă prin a-L accepta pe Isus, dacă doresc să fie numiți oamenii lui Dumnezeu.” Alții se întreabă: „Pasajele din Vechiul Testament care Îl indică pe Isus nu sunt evidente?” Aceasta duce la întrebarea de ce le este atât de greu să Îl accepte pe Isus? Și de ce este Isus un subiect atât de sensibil în conversațiile cu evreii? De ce discuția despre Isus provoacă atâta iritare în rândul evreilor?
Există mai multe răspunsuri posibile la toate aceste întrebări. Prezenta broșură este o umilă încercare de a da câteva răspunsuri. Obiectivul ei este de a promova o mai bună înțelegere printre creștini legată de sentimentele și rezistența din rândul evreilor atunci când vine vorba de Isus. Aici se petrec mult mai multe lucruri decât se poate vedea cu ochiul liber. Nu trebuie să o considerăm doar încăpățânare din partea evreilor. Acest lucru ar fi nedrept față de ei și ar subestima rezistența în acceptarea lui Isus ca Mesia al lor. Pentru a găsi răspunsuri, este important să începem cu originile Bisericii creștine timpurie, iar apoi, să privim la vremurile noastre prin prisma istoriei.

Nr. Pagini - 55


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.