Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


În Iudeea și Samaria, epoca post-Abbas a început deja | AO NEWS

În timp ce președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, este încă responsabil din punct de vedere tehnic de teritoriile palestiniene, Fatah, Organizația pentru Eliberarea Palestinei, și alte grupări palestiniene mai mici, se comportă într-un mod care sugerează că era post-Abbas a început deja în Iudeea și Samaria. Mai multe localități palestiniene sunt „în clocot” după cum descrie presa locală. Localitatea Jenin a fost scena mai multor violențe în ultimele zile, atât între bandele palestiniene rivale, cât și față de forțele de securitate israeliene, care au intervenit în zonă pentru a instaura legea.

Mapamond Creștin

În Iudeea și Samaria, epoca post-Abbas a început deja | AO NEWS

Știrile AlfaOmegaTV l 15 septembrie 2023

Știrile AlfaOmegaTV te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre programul de educație și dezvoltare spirituală Alo, copii!, despre startul unui nou an școlar pentru Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” din Arad, dar și despre conferința „Închinare pentru națiune” 2023 care a avut loc la Baia Mare.

Știrile AlfaOmega l 8 septembrie 2023

Știrile AlfaOmega l 8 septembrie 2023

Știrile AlfaOmega te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre practica asistenței sociale bazată pe valori creștine, despre Biserica „...

Trailer Știrile Alfa Omega TV l 8 septembrie

Vineri, de la ora 19.30, aflăm mai multe despre practica asistenței sociale bazată pe valori creștine, despre Biserica „Maranta” din Rădăuți, dar și despre cum Biserica Vox Clamantis îi cheamă pe clujeni de la întuneric la lumină.
Știrile AlfaOmegaTV l 1 septembrie 2023

Știrile AlfaOmegaTV l 1 septembrie 2023

Știrile AlfaOmegaTV te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre înscrierile la Seminarul Biblic Baptist Timișoara și la IBBT, dar și vedem cum Biserica „Sfânta Treime” din Vicovu de Sus este orientată pe educația copiilor.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 20 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 13 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 6 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 31 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 2 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Progresul Acordurilor Avraam | Jerusalem Dateline 434

Astăzi la „Jerusalem Dateline”:

Trailer „Jerusalem Dateline” 433

În Israel este cutremur politic, după ce premierul Bennett și ministrul de externe Lapid au dizolvat guvernul. Apoi, războiul israeliano-iranian din umbră iese la lumină. Pe urmă, prezentăm povestea unei familii de refugiați ucraineni care s-au rugat și au văzut cum Dumnezeu le-a răspuns.

Eficiența Programului de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu | AO NEWS

Programul de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu a zădărnicit deja încercările iraniene de a ataca Israelul și alte țări, a declarat ministrul israelian al apărării Benny Gantz în Knesset, părând să confirme rapoartele conform cărora Israelul a dezvoltat un sistem regional de apărare comun cu alte țări arabe din zonă. Gantz s-a adresat luni Comisiei pentru Afaceri Externe și Apărare a Knesset.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.