Secțiunea

Viața spirituală

În această secțiune, veți găsi articole, clipuri video și studii care să vă ajute în viața dvs de credință, să-L cunoașteți mai bine pe Dumnezeu, Biblia și promisiunile Lui, să creșteți în maturitate și în umblarea creștină și să descoperiți soluții la provocări și probleme personale.

Ultimele articole


Ianuarie 2023: punctele de rugăciune | Puterea rugăciunii 12.01

Domnul să răsplătească fiecaruiă această slujire și să ne rugăm pentru extinderea Rețelei de Rugăciune pentru România. Fără Domnul, fără rugăciunile fierbinți ale sfinților pentru România, destinul națiunii noastre ar fi diferit. Rugăciunea fiecăruia contează!

Care este planul lui Dumnezeu cu Biserica Sa în aceste vremuri? | Puterea rugăciunii 11.24

În cadrul acestei emisiuni, Chuck Pierce împărtășește cu noi un cuvânt profetic care la primit pentru România, pentru Biseica lui Cristos și pentru lucrarea Alfa Omega TV.
| Devoțional

Separă cine ești de ceea ce faci! | Promisiuni pentru fiecare zi, 31 decembrie 2022

Atunci când realizezi că ceea ce faci nu determină cine ești, poți experimenta un nou nivel de eliberare de orice formă de rușine. Când știi că lui Dumnezeu Îi place de tine, poți și tu, în mod real, să începi să te placi pe tine însuți, într-un mod sănătos și echilibrat. Când vei începe să te placi, și ceilalți vor începe să te placă. A-ți place de tine însuți nu înseamnă că ești
| Devoțional

Încrede-te în Domnul și fă binele | Promisiuni pentru fiecare zi, 30 decembrie 2022

Pe măsură ce te vei ocupa să faci lucrurile bune pe care știi să le faci, în credincioșia Sa, Dumnezeu te va binecuvânta și va împlini nevoile tale.

Sunt crestin, ma droghez, ce pot sa fac? Raspunde pastorul Ilie Popa

Este o intrebare la care am o veste buna: „Domnul Isus a venit sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut”. In Luca 19:10 spune despre vamesul Zacheu, „si acesta este unul dintre fiii lui Israel”. El era pierdut, si Domnul Isus spune ca El a venit sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut.

Satan este un mincinos, lucrarea lui este o lucrare de minciuna, de la inceput si pana la sfarsit, pana va fi legat si aruncat in iazul de foc, lucrarea lui este o lucrare de minciuna. Este inselatorul, acuzatorul. Dupa ce o persoana a gustat din drog, din elixirul drogului, urmatorul pas este acela ca diavolul vine si iti spune ca esti atat de pacatos ca nu ai cale de intoarcere, esti atata de cazut incat nu mai ai cale de reabilitare. Daca spui cuiva, marturisesti cuiva, isi schimba impresia fata de tine, fiindca tu esti atat de cazut, atat de pacatos incat tu nu mai ai cale de intoarcere...


sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.